CERTIFICERING

Aan onze branche worden strenge eisen gesteld. Loof & van Bruchem beschikt over alle vergunningen en kennisupdates. Zo beschikken we altijd over de laatste informatie die van belang kan zijn voor u!

ONZE FILOSOFIE

Wij stellen u als klant altijd centraal. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Het is belangrijk om u goed te laten adviseren omdat het om UW toekomst gaat. Het is soms een wirwar van informatie die u te verwerken krijgt, laat u daarom begeleiden door een professional.

ONZE PARTNERS

De markt kent veel aanbieders van producten die wij aanbieden. Bij nagenoeg alle aanbieders hebben wij een aanstelling zodat we een goed vergelijk kunnen maken om u het beste advies te kunnen geven.

ZORG VOOR FINANCIËN

Sinds 2000 zijn wij actief als zelfstandig en onafhankelijk intermediair. Ons werkgebied is de regio ‘groot Amsterdam’, maar ook daar buiten kunnen we u van dienst zijn. U bent welkom op ons kantoor maar op uw verzoek bezoeken wij ook aan huis. Sinds 2000 stellen wij u als klant in het middelpunt van de advisering. Uw wensen en idealen zijn ons uitgangspunt voor een gedegen advies.
Het gaat tenslotte om UW toekomst. Wij willen dat u zich thuis voelt bij ons kantoor en onze adviseurs!