ONZE LIJFRENTES

Loof & van Bruchem helpt u met het kiezen van de juiste lijfrente oplossing. Bent u zelfstandig ondernemer of wilt u uw pensioen aanvullen om ook in de toekomst een goed inkomen te hebben? Dan is een lijfrente de juiste oplossing! U bouwt kapitaal op om in de toekomst zeker te zijn van een inkomen, meestal naast de AOW. Hieronder treft u de twee vormen hoe u kapitaal kunt opbouwen. Mixen van de 2 vormen kan uiteraard ook om zo het risico te laten aansluiten bij uw wensen.

LIJFRENTE

Vermogen opbouwen met lijfrente

Met een lijfrente bouwt u vermogen op om na uw pensionering zeker te zijn van een goed inkomen. Als zelfstandig ondernemer is dit dé manier om te zorgen voor een goede oudedagsvoorziening. Maar ook als u in loondienst bent kan een lijfrente er voor zorgen dat u uw pensioen aanvult met een extra maandelijkse uitkering. Dit kan bv. als er niet voldoende of geen pensioen wordt opgebouwd via uw werkgever. Bij de opbouw van het vermogen kunt u zelf kiezen hoe u dat wilt laten groeien. Via een vaste rente op de inleg of via beleggingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van deze twee mogelijkheden te kiezen.

En goed om te weten: de fiscus betaalt mee! Als aan bepaalde voorwaarde wordt voldaan krijgt u tot 52% van de premie terug!

HYPOTHEKEN

Wij bieden u de meest populaire hypotheekvormen.

VERZEKERINGEN

Onafhankelijk bieden wij de beste verzekeringsproducten.

FINANCIERING

Soms is er een lening nodig om uw droom waar te kunnen maken.

LIJFRENTES

Neem controle over uw oudedagsvoorziening.

Ik wil graag meer informatie over een lijfrente